Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο Κων/νος Στέγγος «τρέμει» τώρα τον... Μποτόπουλο

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣΟ Κων/νος Στέγγος τα βρήκε με τους εργαζόμενους του Πόρτο Καρράς, αφού υποχώρησε σε αρκετά από τα αιτήματά τους, ακόμα και στην ανάκληση της απόλυσης 10 εργαζομένων.

Βέβαια έχει ακόμα ανοιχτά μέτωπα με το Σωματείο τους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον ανησυχεί. Άλλος είναι ο λόγος που έχει κάνει τώρα τον Κ. Στέγγο να χάσει τον ύπνο του. Κι αυτός είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κων/νος Μποτόπουλος, ο οποίος ανοίγει τώρα τον φάκελο των σοβαρών καταγγελιών των μικρομετόχων της Τεχνικής Ολυμπιακής, που ελέγχουν το 15% της εταιρίας με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Φουρλή.


Το θέμα των καταγγελιών των μικρομετόχων, είχε σχεδόν ξεχαστεί, καθώς έγιναν.......


τον περασμένο Μάιο και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτές. Όπως όμως μαθαίνουμε από πολύ αξιόπιστη πηγή, στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και με αφορμή τη δήλωση του κ. Μποτόπουλου ότι «αυτό που πρωτεύει είναι να υπάρξει αίσθηση δικαίου», συζητήθηκε το θέμα κάποιων «καυτών» εκκρεμών υποθέσεων. Κι ανάμεσα σ' αυτές ήταν και των μετόχων μειοψηφίας της Τεχνικής Ολυμπιακής, το οποίο έθεσε επενδυτής που μετείχε στην εκδήλωση, με αφορμή την αναταραχή που επικρατούσε στο Πόρτο Καρράς.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο κ. Μποτόπουλος έδειξε να γνωρίζει την υπόθεση, και ακούστηκε ότι ο φάκελος της Τεχνικής Ολυμπιακής είναι από τους πρώτους που θα εξετάσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Φουρλής (εκ μέρους των μετόχων μειοψηφίας) κατηγορεί τον Κων/νο Στέγγο ότι απέκτησε ποσοστό 9,09% από τον Πόρτο Καρράς με την μορφή stock options, ότι κατέβαλε υπέρογκα ποσά ως αμοιβές στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ορισμένα από τα οποία είναι συγγενικά του πρόσωπα και ότι τα μέλη της οικογένειας Στέγγου απέκτησαν άδεια παραγωγής ενέργειας για φωτοβολταϊκό σταθμό, που θα λειτουργήσει μέσα στο χώρο του Πόρτο Καρράς.


Αναρτήθηκε από http://xalkidiki24.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :