Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής με σύγχρονες προδιαγραφές του νέου λιμανιού της Ουρανούπολης, το οποίο αναμένεται θα εξυπηρετεί τέσσερις χρήσεις: αλιευτική, εμπορική, επιβατική και τουριστική.

Το νέο λιμάνι της Ουρανούπολης........


ένα μεγάλο νομαρχιακό έργο, ύψους 3,6 εκατ. ευρώ, το οποίο είχε τεθεί σε προτεραιότητα, ενώ ο ρόλος του νέου λιμανιού θα ενισχυθεί και με το έργο βελτίωσης του οδικού τμήματος Τρυπητής - Ουρανούπολης, προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ουρανούπολη ως πύλη του Αγίου Oρους, ως τουριστικός προορισμός και ως τόπος με έντονη αλιευτική δραστηριότητα, ήταν επιτακτικά αναγκαίο να διαθέτει ένα σύγχρονο λιμάνι. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση εξασφάλισε τις πιστώσεις και τις απαιτούμενες μελέτες ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του.

Τόσο η κατασκευή του νέου λιμένα όσο και η βελτίωση του οδικού τμήματος, είναι δύο έργα που θα αναπτύξουν τουριστικά και οικονομικά την Ουρανούπολη.

www.halkidikinews.gr

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα φύγανε οι μισοί εργάτες ,και η κατασκευη (μπλόκια) σταμάτησε..οι εργατες παραπονιούντε στην τοπική κοινωνία οτι είναι ακόμη απλήρωτοι..ας ελπίσουμε οτι είναι φήμες και οτι το έργο θα συνεχιστεί

Ανώνυμος είπε...

autin tin stigmi sto ergo einai 3 ergates ... tha einai edo mexrei tin pempti .... einai apliroti 3 mines....

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ,
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ " ΚΟΥΦΑΡΙΑ" ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΧΤΑΣ;